MENGENAI RICHLADIES

Enriching the life of women

Richladies Resources, dengan nombor pendaftaran SSM CA0168772-T, telah ditubuhkan sejak tahun 2010 di Bazar Muadzam Shah, Pahang.

Berkonsepkan kedai online khusus untuk golongan wanita muslimah, Richladies komited ingin memudahkan pilihan pengguna wanita muslimah di Malaysia ini dengan hanya membawakan produk yang 100% patuh syariah sahaja dan dijamin berkualiti tinggi.

Visi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio.

Misi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio.

Zaidayu Zainal Abidin

Pengasas Richladies Resources

Minat saya dalam bidang perniagaan sangat mendalam.Semenjak di bangku sekolah telah berjinak-jinak berniaga menjual bermacam produk makanan seperti kerepek ubi, pisang dan pelbagai lagi.Sehinggalah saya menyambung pelajaran ke peringkat Universiti minat dalam perniaagaan masih lagi kuat. Pernah hanya dengan menjadi ejen Dropship sahaja saya memperolehi income bulanan sebanyak 4 angka.Siapa yang tak seronok kan?

Apabila saya telah bekerja pada tahun 2010 dengan kesungguhan untuk memajukan lagi bisnes saya telah mendaftar sebuah syarikat yang diberi nama “Richladies Resources”. Pada masa itu mengingatkan diri telah menjadi seorang Founder, saya berusaha mencari ilmu , mencari mentor yang betul-betul boleh membantu saya memajukan lagi diri dalam bisnes.

Saya telah berguru dengan ramai sifu-sifu hebat seperti Azizan Osman, Irfan Khairi, Najib Asadok, June Mohd Som serta ramai lagi sifu-sifu dalam bidang offline dan juga online yang telah banyak membantu saya untuk terus maju dalam bidang bisnes ini.

Alhamdulillah walaupun sekarang bidang perniagaan semakin mencabar Richladies masih lagi boleh bertahan.Dengan kekuatan team yang ada InsyaAllah Richladies akan terus mengorak langkah sehingga keperingkat yang lebih tinggi.

Tiada yang lebih membahagiakan jika kami dapat membantu anda untuk lebih gembira dan bahagia.

Mengapa shopping dengan Richladies?

Produk Patuh Syariah & Berkualiti Tinggi

Richladies hanya menawarkan produk yang 100% patuh syariah dan dijamin berkualiti tinggi. Tiada lagi keraguan.

Proses Pembayaran Yang Mudah & Selamat

Boleh guna online banking, debit card atau credit card. Semua proses bayaran adalah dalam server yang selamat dan dilindungi pihak bank.

Delivery Yang Pantas & Beserta Nombor Tracking

Sebaik bayaran diterima, pihak Richladies akan terus menghantar barang anda dan anda akan diberikan Tracking No yang sah.

Kepuasan Membeli & Mengguna

Begitu ramai pelanggan yang berurusan dengan Richladies, mereka sangat berpuas hati dan selalu nak repeat order.

Nak tahu promosi terkini?

Hubungi Kami

Richladies Resources,
No. 36, Bazar Muadzam Shah, 26700 Muadzam Shah, Pahang.

+60 19-989 9956

hello@richladies.com.my